Mobila la comanda in judetul Constanta.

Anul acesta daca vrei sa iti schimbi mobila din casa cu una noua si esti mai pretentios de fel, poti sa apelezi la o echipa care face mobila la comanda. De cele mai multe ori ni se intampla sa vrem un pat mai mare sau poate culoarea nu este potrivita, mobilierul construit la comanda este ideal. In cateva cuvinte incerc sa explic realizarea mobilei prin comanda. In primul rand trebuie sa gasesti omul potrivit pentru construirea ideilor tale, eu il recomand pe Cristi impreuna cu echipa lui de la Crio Home Design SRL, ii gasesti de luni pana vineri la atelierul lor situat pe strada Caraiman nr. 6, la telefon: 0721 865 443 sau online pe mobila-constanta.com. Daca e greu de retinut siteul, cauta pe google.ro „mobila la comanda Constanta” si ii gasesti in topul cautarilor. Odata ce ai discutat ideile, bugetul si amploarea lucrarii, specialistul vine la tine, masoara, va consultati si impreuna proiectati in fata calculatorului cum sa arate mobila creeata. Totul este facut in asa fel incat clientul sa fie multumit.
Pana acum trebuia sa mergi prin expozitii, galerii, magazine de mobila si tot asa. Acum prin accesarea unui site, vezi portofoliul companiei si raspunsul clientiilor la produsul finit. Pentru ca am recomandat de la inceput serviciile oferite de Cristi Mirea, pot spune ca pe siteul lui gasesti toate detaliile si informatiile pentru a gasi mobila care ti se potriveste. Acolo gasesti portofoliul cu o parte din lucrarile efectuate, materialele folosite si mai ales ofertele speciale care sunt disponibile in functie de perioada si comenzile care le au.
Daca crezi ca articolul este de ajutor, poti sa ii dai un share pe facebook.com sau sa il recomanzi cu incredere persoanelor care doresc sa isi cumpere mobila fabricata la comanda.

Lasă un răspuns