Hotel Kronwell din Brasov

In primul rand acest articol nu este o reclama, unul din argumente este simplu, cine ar vrea reclama pe un site nou, care nici macar nu are continut. Dar asta nu este un inconvenient pentru mine si am decis sa imi scriu opinia despre acest hotel. Eu iubesc Romania, cand imi fac planuri de iesiri, ma gandesc doar la meleagurile noastre, asta faceam si acum cateva zile, cautam un loc in care sa fug pentru 3 zile la sfarsitul verii. In Costinesti, vara este mult prea agitata, niciodata nu avem timp, tot timpul e treaba si alergatura, de aici dorinta de rasfat.  Trecand peste detalii, am trecut la cautat, important e ca atentia a ramas catre hotel Kronwell. Hotelul este exceptional, premiat si laudat pentru investitiile realizate, galeria de poze prezenta pe booking.com te pune pe visat, concluzia mea a fost simpla, aici ma rasfat la sfarsitul verii.

Ca potential turist, am cautat pe site-ul lor informatii, cred ca puteau adauga si limba romana pe site, la cautarea in google: hotel kronwell in locul unei descrieri atractive se gaseste: „Lipsa unei descrieri privind acest rezultat este cauzată de fişierul robots.txt al acestui site. Aflaţi mai multe”.
Asta este doar parerea mea pentru o mica imbunatatire a relatiiei cu potentialii clienti, serviciile cu siguranta sunt exceptionale si merita ales.

Lasă un răspuns