cuvinte

…. care sunt cuvintele potrivite de inceput pentru articolul din seara asta? nu stiu, stiu doar ca am scris de 10 ori cateva cuvinte si de fiecare data au fost sterse. de o vreme totul este fara rezultat, indiferent ce incerc sa materializez, nu imi iese, nu am stare, si nici nu am tragere sa fac ceva … toata lumea se asteapta la articole de calitate, oamenii vor sa vada randament, e greu sa multumesti vizitatorii, unii au asteptari prea mari, altii asa sunt obisnuiti, doar sa ceara. scaparea mea e mediocra, stiu ca inca nu e foarte vizitat blogul meu si nu am mustrari pentru lipsa mea de inspiratie. sunt hotarat, voi posta articolul pe blog, de data asta nu o sa mai sterg nimic, deja a trecut ceva vreme de cand ma chinui cu el, si trebuie sa fie ceva postat.

sper in evolutia mea ca om, dar si a acestui blog, oare peste 1- 2 ani, o sa recitesc cu rusine articolele din vremea inceputului? ma amuza gandul asta, si sper ca pe viitor voi oferi articole de calitate, eficiente si de folos pentru cei care imi viziteaza blogul.

asta a fost tot .. inspiratia e in vacanta inca de la primele cuvinte .. succes in tot ce dezvoltati si aveti de gand sa infaptuiti.

One thought on “cuvinte

Lasă un răspuns