Cum alegi salonul de coafura potrivit?

Frumusetea unei doamne sau domnisoare se intretine cu vizitele periodice la saloanele de infrumusetare, saloane de coafura, cosmetica, manichiura, pedichiura etc. Un lucru foarte important in alegerea unui salon nou de catre o femeie o reprezinta in primul rand recomandarile prietenelor, dar si informatiile, reviewurile pozitive regasite pe internet despre salonul respectiv.

Acest articol il scriem deoarece tot mai multe persoane se plang de serviciile proaste din unele saloane de cartier, care sunt de cele mai multe ori ieftine, dar si calitatea serviciilor este ieftina, insa exista si saloane scumpe care nu stiu sa comunice cu clientii, astfel femeia care paraseste un salon de coafura sau cosmetica dezamagita, are nu numai o zi proasta, ci o intreaga saptamana plina de proasta dispozitie. In Constanta, poti sa participi la cateva cursuri pentru coafura,  si de ce nu poti sa inveti aceasta meserie pentru a incepe propria ta afacere.

In orice oras al tarii exista saloane la fiecare colt de intersectie, astfel va fi foarte greu sa te decizi care ar fi cel mai potrivit pentru tine. In primul rand trebuie sa te asiguri de normele de igiena care sunt foarte importante in saloanele de coafura si infrumusetare, primordiale am putea spune, astfel te sfatuim ca inainte de a pune mana pe telefon si a face o programare sa adresezi oricate intrebari ai nevoie pentru a-ti reduce sansele de a iesi dezamagita din respectivul salon.

Ce asteptari ai de la salonul la care urmeaza sa mergi?

Pentru a putea a avea o opinie cat mai obiectiva despre salon, va trebui sa iti fixezi in minte exact care sunt asteptarile tale legate de salonul de infrumusetare si ce servicii te astepti sa te intampine. Saloanele de coafura sunt oaze de relaxare pentru orice femeie, necesare cel putin o data pe luna, la fel ca si shoppingul.

Pune-ti cateva intrebare despre tine si despre ce iti doresti inainte de a face primii pasi intr-un nou salon, astfel cateva intrebari care ti-ar fi utile: Are nevoie coafura pe care o alegi nevoie de multa ingrijire zilnica pentru a se mentine la fel? Vrei sa faci o mare schimbare look-ului tau? Cat de dispusa esti sa faci o schimbare de coafura si sa te lasi pe mana hair stylistilor? O data ce ai un raspuns pentru fiecare dintre intrebarile enumerate mai sus, incepi sa iti creonezi o idee mai concreta despre ce salon sa alegi.

Lasă un răspuns